INSTITUT J. SERRAT I BONASTRE

ESO i Batxillerat

logoconsorci

cd logo v1

logo alexia

esf3.png

Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda a l’Institut. L’AMPA és la forma que tenim les famílies de col·laborar en l’educació dels nostres fills, en coordinació amb  el claustre de professors.

Gestionem i organitzem les activitats que es fan fora de l’horari lectiu i algunes dins de l’horari lectiu.

Participem en el Consell Escolar, estem vinculats a la FAPAC i a la Coordinadora d’Ampes de Gràcia.

Habitualment ens reunim el primer dimecres de cada mes a les 17,00 h.

Les reunions son obertes, però si tens interès en assistir t’aconsellem que abans ens enviïs un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i així et podrem confirmar el dia de reunió. Aquest curs i degut a la situació de la pandèmia del covid-19 les estem fent virtuals. 

Més informació a la nostra pàgina web: http://ampaserratibonastre.cat/

 

Per què fer-se soci?

Per poder gaudir de serveis exclusius pels socis (armariets) o de preus especials per activitats gestionades per l’AMPA,, com el servei de menjador, algunes extraescolars.

Per ser-ne socis us heu d’inscriure emplenant la butlleta, indicant el nom de l’ alumne i el curs, i abonant una quota anual de 25 € per alumne, no per família, al número de compte: IBAN   ES50 0081 0171 4200 0160 4361.

fulls inscrp 2full d'inscripció a l'AMPA

 

Què gestionem actualment?

  • Menjador

Comencem oferint el servei tots els dies de la setmana però necessitem com a mínim 10 menús per mantenir-la. Els dies en què a la tarda van al poliesportiu del carrer Perill, els monitors de menjador fan l’acompanyament dels alumnes fins a aquestes instal·lacions.

Quan un alumne no es queda a dinar, s’ha d’avisar a la empresa de menjador, a banda del centre , així es descomptarà el preu del menjar d’aquell dia, no pas la part proporcional del monitor o de l’acompanyament.

  • Armariets exclusius pels socis

L’AMPA va adquirir uns armariets destinats a que els alumnes puguin guardar els llibres. El preu del lloguer és de 25 € any. El primer cop a més s’han de pagar 10 € per la fiança de la clau, que es retornaran una vegada no es vulgui gaudir més del servei. Els armariets s’han de deixar lliures a final de curs per procedir a la seva neteja i reparació, si s’escau.

  • Socialització de Llibres

També gestionem la reutilització dels llibres a través de la empresa Iddink, que ens ofereix la possibilitat  que, els alumnes que ho desitgin, comprin els llibres nous o reutilitzats, ecoBooks.

  • Activitats en horari lectiu 

1. Masterclass de dansa contemporània on les ballarines expliquen la seva motivació i el seu recorregut professional. Realitzen un escalfament amb els alumnes i després ballen una coreografia. L’objectiu per part de l’Ampa és apropar la dansa als alumnes. Que puguin tenir un contacte amb aquest art, no existent en el currículum escolar. 

2. Taller de cinema Pràctiques de l’assignatura d’audiovisual amb la realització de 2 curts.

3. Concurs de dibuix par a la portada de l’agenda del curs vinent. Es realitza amb els alumnes que fan optativa dibuix de 4t ESO, 1r i 2n Batxillerat artístic. Amb el 1r premi es realitzarà el dibuix de la portada i la contraportada de l’agenda del curs següent, que reparteix a tots els alumnes l’Ampa.

  • Activitats en horari no lectiu

Degut a la situació actual de la pandèmia aquest curs no es realitzen activitats extraescolars. 

AGENDA

Gener 2022
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Punt JIP