INSTITUT J. SERRAT I BONASTRE

ESO i Batxillerat

cd logo v1

Índex de l`article

Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda a l’Institut. L’AMPA és la forma que tenim les famílies de col·laborar en l’educació dels nostres fills, en coordinació amb  el claustre de professors.

Gestionem i organitzem les activitats que es fan fora de l’horari lectiu.

Participem en el Consell Escolar, estem vinculats a la FAPAC i a la Coordinadora d’Ampes de Gràcia.

Habitualment ens reunim el primer dimecres de cada mes a les 17,00 h.
  
Les reunions son obertes, però si tens interès en assistir t’aconsellem que abans ens enviïs un correu a  
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i així et podrem confirmar el dia de reunió.


Més informació a la nostra pàgina web:  http://ampaserratibonastre.cat/

 


Per què fer-se soci?

Per poder gaudir de serveis exclusius pels socis (armariets) o de preus especials per activitats gestionades per l’AMPA,, com el servei de menjador, algunes extraescolars o els tallers d’estudi assistit.

Per ser-ne socis us heu d’inscriure emplenant la butlleta, indicant el nom de l’ alumne i el curs, i abonant una quota anual de 25 € per alumne, no per família, al número de compte: IBAN   ES50 0081 0171 4200 0160 4361.

Aprofitem per comunicar-vos que els ajuts econòmics a viatges i sortides són restringits a aquelles famílies que estiguin al corrent del pagament de la quota anual.

fulls inscrp 2 full d'inscripció a l'AMPAfull d'inscripció a l'AMPA


Què gestionem actualment?

  • Menjador

Comencem oferint el servei tots els dies de la setmana però necessitem com a mínim 10 menús per mantenir-la. Els dies en què a la tarda van al poliesportiu del carrer Perill, els monitors de menjador fan l’acompanyament dels alumnes fins a aquestes instal·lacions.

Quan un alumne no es queda a dinar, s’ha d’avisar a la empresa de menjador, a banda del centre , així es descomptarà el preu del menjar d’aquell dia, no pas la part proporcional del monitor o de l’acompanyament.

  • Armariets exclusius pels socis.

L’AMPA va adquirir uns armariets destinats a que els alumnes puguin guardar els llibres. El preu del lloguer és de 25 € any. El primer cop a més s’han de pagar 10 € per la fiança de la clau, que es retornaran una vegada no es vulgui gaudir més del servei.  Els armariets s’han de deixar lliures a final de curs per procedir a la seva neteja i reparació, si s’escau. Full de sol.licitud

  • Socialització de Llibres.

També gestionem la reutilització dels llibres a través de la empresa Iddink, que ens ofereix la possibilitat  que, els alumnes que ho desitgin, comprin els llibres nous o reutilitzats, ecoBooks.

  • Talonari per l’autofinançament

L’AMPA per Nadal col·labora en el sorteig d’un obsequi. Ens encarreguem de comprar el regal i facilitem un talonari als socis de l’AMPA que tinguin previst assistir a les activitats de més d’un dia de durada previstes des del centre. Tots els diners recaptats són per finançar aquest viatge que haurà de gestionar la pròpia família.

 

AGENDA

Juny 2019
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Punt JIP