INSTITUT J. SERRAT I BONASTRE

ESO i Batxillerat

cd logo v1

Aquest any hem decidit fer el sopar de benvinguda Residu Zero. Volem reduir la quantitat de residus que generem i, els que generem ,separar-los selectivament per al seu reciclatge. El proper dia 5 d'octubre us esperem, a partir de les 20:00h, al pati de l'Institut.

 RESIDUO ZERO2 012Abandonem els plats i coberts d’usar i llençar i n’usem de reutilitzables, és a dir, com els que tots tenim a casa, que s’usen, es renten i es tornen a usar tantes vegades com calgui. Això és possible gràcies al servei de préstec que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les entitats i que des de l’AMPA hem sol·licitat.

Per altra banda, per a facilitar la separació de residus, posem papereres de cartró per a cadascuna de les fraccions: verda per al vidre, groga per als envasos, blava per al paper, marró per a l’orgànica i grisa per a la resta.

Per tal que l’esforç valgui la pena, us demanem que ens ajudeu a llençar cada cosa al seu lloc i a tenir cura de la vaixella. I si, a més, voleu ser més sostenibles, podeu portar el vostre got reutilitzable de casa.

Per tal que no falti de res, hem decidit que cada família hauria de portar un plat concret, en funció del curs en què estigui el/la seu/seva fill/a. Compteu que heu de cuinar per a sis persones. Hem repartit els plats de la següent manera:

1r d’ESO: truita (del que es vulgui, sis ous)

2n d’ESO:  croquetes, bunyols, “empanadilles”, amanides...

3r d’ESO: postres (coques, pastissos, galetes...)

4t d’ESO: tapes o similars

Batxillerat: pizzes...

O, si ho preferiu, algun plat típic de la vostra comarca o del vostre país d’origen.

 Agrairem als que pugueu venir a partir de les 18.00 h a donar un cop de mà a l’organització del sopar.

Us hi esperem, per un bon Sopar Residu Zero!

fulls inscrp 2Si us voleu apuntar al sopar ompliu el següent formulari.

AGENDA

Juny 2019
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Punt JIP